Finance Institution, London

Float panels in a variety of finishes used to define space and provide collaborative working opportunities.

Back in 2021, this leading finance institution appointed Overbury and LOM Architecture to deliver a full refurbishment of their 10-floor flagship building located in Spitalfields, London.

Creatif Wall was approached to provide a space division solution within a large, open-plan area situated on the building’s 8th floor.

Float – Creatif Wall’s agile moving panel system – was the perfect solution thanks to the lightweight panels allowing for quick re-configuration of the space without the need for obtrusive floor track, in addition to the wide range of panel finishes available.

Aluminium mesh panels – which are powder coated to match the sleek ceiling track – not only look stunning, but also feature integrated writable sections that provide collaborative working opportunities, as do the full-height writable panels also that can also be seen.

To compliment the array of textures and colours featured within the design of the wider space, a number of decorative panel finishes were also supplied, including matt lacquered plywood, cork and a fabric-wrapped finish.

Foot-operated compression bolts allow these panels to be fixed in place while in use.

Products Featured
Return to Projects